ظرف هات دلیوری مایکروویوی گرد مشکی
ظرف هات دلیوری گرد مشکی یکی از انواع ظروف ترموفرمینگ محسوب میشود. در واقع ترموفرمینگ یک پروسه تولید میباشد که برای ساخت بسیاری از محصولات پلاستیکی از جمله ظروف هات دلیوری نیز به کار گرفته میشود. در واقع در روش ترموفرمینگ به ورق های پلاستیکی گرما داده میشود تا زمانی که خاصیت انعطاف پذیری پیدا کند سپس به وسیله قالب به فرم دلخواه برسد. در مرحله بعدی از فرآیند تولید دمای محصول را کاهش می دهند تا در قالب فرم و شکل جدید محصول به پایداری برسد. در مرحله آخر اضافات محصول جدا شده و محصول نهایی تولید میشود. ظروفی که برای پاستا مورد استفاده قرار میگیرند در انواع سایزها و رنگ ها تولید میشوند به طور مثال ظرف پاستا کوچک یا همان اسمارت هات ۵ سانت جهت سرو تک نفره و ظرف پاستا بزرگ یا اسمارت هات ۸ سانت جهت سرو دونفره مناسب میباشد البته در مورد سایزهای ظروفی که به این منظور استفاده میشوند باید این موضوع را مدنظر داشت که با توجه به فست فود و رستورانی که در منوی خود میزان مشخصی از حجم را برای غذای خود در نظر گرفته تولید این ظروف در سایزهای متفاوت اتفاق میافتد تا بتواند نیازهای اکثر رستوران ها و فست فود ها را مرتفع کند. نکته قابل توجه در مورد رنگ های این ظروف این است که ظرف اسمارت هات با رنگ مشکی در بازار عرضه میگردد ولی ظروف دیگری که بدون رنگ و شفاف بوده نیز کاربردی مشابه برای استفاده و حمل غذاهایی همچون پاستا، پنه، اسپاگتی، سالاد و... دارند و در بازار درحال عرضه هستند. ظروفی که برای پاستا مورد استفاده قرار میگیرند در انواع سایزها و رنگ ها تولید میشوند به طور مثال ظرف پاستا کوچک یا همان اسمارت هات ۵ سانت جهت سرو تک نفره و ظرف پاستا بزرگ یا اسمارت هات ۸ سانت جهت سرو دونفره مناسب میباشد البته در مورد سایزهای ظروفی که به این منظور استفاده میشوند باید این موضوع را مدنظر داشت که با توجه به فست فود و رستورانی که در منوی خود میزان مشخصی از حجم را برای غذای خود در نظر گرفته تولید این ظروف در سایزهای متفاوت اتفاق میافتد تا بتواند نیازهای اکثر رستوران ها و فست فود ها را مرتفع کند. نکته قابل توجه در مورد رنگ های این ظروف این است که ظرف اسمارت هات با رنگ مشکی در بازار عرضه میگردد ولی ظروف دیگری که بدون رنگ و شفاف بوده نیز کاربردی مشابه برای استفاده و حمل غذاهایی همچون پاستا، پنه، اسپاگتی، سالاد و... دارند و در بازار درحال عرضه هستند.
1- مزایای ظروف ترموفرمینگ
با توجه به اینکه امکان تولید این ظروف یکبار مصرف در سایزهای مختلف کوچک و بزرگ وجود دارند مقرون به صرفه خواهند بود و همچنین چون در طرح ها و شکل های مختلف تولید می شوند در حوزه های مختلف از جمله ظروف فست فود، کافی شاپ، رستوران، پروتئینی ها، کترینگ، لبنیات، میوه و سبزیجات، نان و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرند.
از دیگر مزایای این محصولات میتوان به چرخه تولید سریع آن نسبت به دیگر روش ها اشاره کرد.
از مزایای دیگر این ظرف های یکبار مصرف میتوان به سبکی آنها در عین داشتن استحکام اشاره کرد که برای حمل و نقل و سفارشات بیرون بر میتواند بسیار گزینه مناسبی باشد و همچنین ویژگی دیگر آن که سبب افزایش عمر مفید محصولات داخل آن میشود قابلیت وکیوم شدن آن است.
با در نظر گرفتن کلیه مطالب ذکر شده میتوان این موضوع را اذعان داشت که ظروف ترموفرمینگ این امکان را دارند که در ابعاد و با طراحی های مختلف تولید شوند همچنین با توجه به مواد اولیه ای که در آن ها به کار می رود برخی از آنها در برابر حرارت و فشار مقاومت متفاوتی دارند و نکته مهم درباره آن ها قابل بازیافت بودنشان است که میتواند حائز اهمیت باشد.
2- انواع ظروف ترموفرمینگ
ظروف یکبار مصرف: مواد اولیه ی اغلب این ظروف از پلی استایرن (PS)، پلی پروپلین (PP) و یا پلی اتیلن ترفتالات (PET) میباشد و موارد استفاده آن ها بیشتر برای ایونت یا رویدادهای متفاوت، کیترینگ ها و خدمات بیرون بر می باشد. از مزایای آن ها میتوان به دوام، مقرون به صرفه بودن در طول زمان نسبت به دیگر محصولات و همچنین دوستدار محیط زیست بودن اشاره کرد. از معایب آن ها نیز میتوان نیاز به شستشو و هزینه اولیه بیشتر نسبت به محصولات دیگر را نام برد.
ظروف مایکروویوی: به طور معمول ظروف مایکروویوی به دلیل مقاومت بالای (PP) پلی پروپیلن در برابر گرما از این ماده ساخته می شود و کاربرد آن برای غذاهایی می باشد که اغلب نیاز به گرم شدن دوباره دارند.
ظروف قابل بازیافت: مواد اولیه این نوع ظروف از (PLA) پلی لاکتیک اسید یا پلاستیک های قابل بازیافت دیگر می باشد و برای کسانی که دوستدار محیط زیست هستند بهترین گزینه محسوب میشود.
ظروف سفارشی: مواد اولیه این ظروف با توجه به طراحی یا موارد استفاده و هدف مشتری تعیین شده و برای برندهای خاص کاربرد دارد که اغلب در مراسم و مهمانی های مجلل مورد استفاده قرار میگیرد.
3- انواع ظرف یکبار مصرف پاستا
ظرف هات دلیوری گرد مشکی رنگ یکی از انواع ظرف یکبار مصرف محسوب میشود که اغلب گزینه مناسبی به عنوان ظرف پنه، پاستا، اسپاگتی و حتی سوشی نیز می باشد که با داشتن ظاهر زیبا و مناسب برای سفارش های بیرون بر یکی از بهترین گزینه هاست البته این ظرف برای دیگر گزینه های منو رستوران ها نیز کاربرد دارد. به طور مثال با توجه به سلیقه و سیاست هر فست فود یا رستوران و میزان حجم غذایی که برای هر آیتم در منو در نظر گرفته شده از این ظرف برای انواع سالاد مانند سالاد فصل، سالاد سزار و... نیز مورد استفاده قرار میگیرد. این ظرف هات دلیوری گرد که مایکروویوی هم بوده و با نام اسمارت هات نیز شناخته می شود در دو سایز با نام های اسمارت هات پنج سانت (۱۸×۵) ۱۲۰۰ سی سی و اسمارت هات هشت سانت (۱۸×۸) ۲۰۰۰سی سی تولید می شود که به عنوان دو سایز کوچک و بزرگ محسوب می شوند.

به طور کلی ظروف ترموفرمینگ را میتوان یکی از پرکاربردترین ظرف های یکبار مصرف نام برد زیرا برای انواع محصولات غذایی استفاده می شود ازجمله: میوه و سبزیجات برای تازه نگه داشتن میوه و سبزیجات در بسته بندی با سایز های مختلف. گوشت، مرغ، ماهی، میگو و انواع غذاهای دریایی برای افزایش عمر مفید محصولات پروتئینی ذکر شده این ظروف با روش های MAP (Modified Atmosphere) یا به اصطلاح اتمسفر اصلاح شده و همچنین بسته بندی سیل وکیوم (Vacuum Seal) یا بسته بندی خلا مورد استفاده قرار می گیرند که باعث افزایش ماندگاری مواد پروتئینی بسته بندی شده می شود. درلبنیات برای جلوگیری از فاسد شدن مواد لبنی به طور مثال ماست و پنیر و... نیز این ظروف در اشکال و ابعاد مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. بیکری و پستری مغازه های نان فانتزی یا به اصطلاح بوتیک نان و همچنین شیرینی پزی ها برای تازه و سالم نگهداشتن محصولات خود و همچنین ظاهر زیبای بسته بندی محصولات خود از انواع ظروف ترموفرمینگ استفاده می کنند. برای بسته بندی انواع غذاهای نیمه آماده مانند ناگت مرغ، شنیسل مرغ و... در ظروف مایکروویوی جهت راحتی هنگام استفاده و گرم کردن هنگام مصرف به کار می رود. برای بسته بندی شکلات و تنقلات انواع سینی و ظروف درب دار در سایزهای مختلف برای خشکبار و تنقلات مانند آجیل، تخمه، شکلات، آبنبات، چیپس سنتی،محتویات سرویس سفره خانه ها، میوه خشک و... استفاده میشود.
عبدی –
ظرف و درب هردو ماکروویوی هستن؟
Admin –
ظرف و درب این محصول هر دو از جنس pp بوده که مایکروویوی هستند.